Frokostsamtale og Seminaret Vi må snakke om mangfold

03.04.2023

Seminar 2023

Foto  neil nisbet article19. danser  ian ancheta. oslofjorden danser
Foto: Neil Nisbet/Article19 Danser: Ian Ancheta

Frokostsamtale og seminaret Vi må snakke om mangfold.

Dato og sted: 26. april på Dansens Hus, foajeen og Studioscene.
08:30-09:30 Frokostsamtale, Vi må fortsette å snakke om dans
10:00-15:30 Seminar Vi må snakke om mangfold
Frokostmøte: Vi må fortsette å snakke om dans!

Vi inviterer dansekunstnere til et uformelt frokostmøte hvor vi ser nærmere på noen av problemstillingene som kom fram i «Oppsummering – Vi må snakke om dans». Og ikke minst – vi vil veldig gjerne høre fra dere dansekunstnere om det er temaer som dere har lyst til å løfte fram eller reflektere rundt. Er det for eksempel noe i oppsummeringen som man har lyst til å utdype? Er det saker som ikke blir belyst, og som dere har lyst til å lufte? Eller er det andre ting, uavhengig av oppsummeringen, som dere har på hjertet? Da kan dette være en fin anledning for deling!

Målet vårt er at dette skal være en lavterskelarena for å møtes og dele tanker – og et trygt sted å kunne si sine meninger. Oppsummeringen kan leses her: https://pantareidanseteater.com/nb/aktuelt/aaa-report Sted: foajeen på Dansens Hus.

Vi byr på kaffe, te & enkel frokost! Frokostsamtalen arrangeres i samarbeid med Danseinformasjonen og Norske Dansekunstnere.

Seminar: Vi må snakke om mangfold.

Program:

08:30 Kaffe/te/enkel frokostservering
08:45 Arbeidsgruppa presenterer deler av «Oppsummering – Vi må snakke om dans»
09:00 Vi åpner opp for refleksjoner fra dansekunstnere. (Daglig leder ved Danseinformasjonen, Sigrid Ø. Svendal, og kunstnerisk leder fra Panta Rei Danseteater, Anne Ekenes leder denne delen).
09:30 Slutt

Frokostmøtet er gratis og åpent for alle. For å vite litt om mengde mat vi må kjøpe, er det fint om de som kommer, trykker på SKAL innen 24. april.
Servering

Mangfold handler om det som skaper forskjeller mellom oss mennesker. Samtidig handler mangfold også om å møte forskjellene med åpenhet, respekt og inkludering. For dansefeltet sikrer mangfold evnen til å favne bredt, relevans og dermed en god dialog med samtiden. Seminaret Dansekunst og mangfold tar for seg mulighetene en større bevissthet rundt mangfold kan gi. Panta Rei inviterer både dansekunstnere og andre fagpersoner til å presentere arbeider som fungerer godt og diskutere veien videre for feltet.
Sted: Studioscenen Dansens Hus.

Program: Deichman og Tabanka presenterer sitt arbeid og strategi for mangfold som innledning til diskusjoner. Flere bidragsytere TBA. Seminaret vil inkludere panelsamtale og debatt.
Påmeldingsfrist for seminaret om mangfold er 19. april. Send mail til: julie@pantareidanseteater.com
Seminaret arrangeres i samarbeid med Dansens Hus.