FORESTILLINGER

Foto: Neil Nisbet/Article19

KRONBLADHISTORIER

2022

Kronbladhistorier er Panta Rei sin siste forestilling en co-produksjon med det koreanske SangSangMaru.

Les mer

Foto: Neil Nisbet/Article19 Danser: Gard Hjertaas Bjørnson

SOLOER 2022

2022

Som en del av TILT Grow 2022 har deltagerne i talentprogrammet laget hver sin solo i samarbeid med seks nasjonalt anerkjente koreografer.

Les mer

Foto: Yaniv Cohen

SOLOER 2021

2021

Som en del av TILT Grow 2021 har deltagerne i talentprogrammet laget hver sin solo i samarbeid med seks nasjonalt anerkjente koreografer.

Les mer

Foto: Lise Skjæraasen

SOLOER 2020

2020

Som en del av TILT Grow 2020 laget åtte deltagere i talentprogrammet hver sin solo i samarbeid med nasjonale og internasjonale anerkjente koreografer.

Les mer

Foto: Lise Skjæraasen

EN...SOM

2019

En fysisk, intim og dynamisk danseteaterforestilling om ensomhet. Fire fantastiske dansere deler sine personlige erfaringer med ensomhet i denne nære, men også lekne forestillingen.

Les mer

Foto: Tale Hendnes

DET VI IKKE SER

2018

Panta Rei Danseteater i samarbeid med koreograf Erik Kaiel laget en helt spesiell danseforestilling som kommer hjem til deg.

Les mer

Fddusfeu

MAKE ME DANCE

2017

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst undersøker tre dansere og en musiker hvorfor de har blitt profesjonelle artister.

Les mer

Julie pod

PROMISE OF DEPARTURE

2016

Promise of Departure er en forestilling som handler om identitet, sårbarhet og styrke. Forestillingen er produsert av Teater Innlandet og Panta Rei Danseteater, og er en toakter i samarbeid med britiske dansekunstner Rachel Erdos.

Les mer

Foto: Laura Vanseviciene

GODOS

2016

GODOS er et internasjonalt samarbeidsprosjekt mellom litauiske AURA Danseteater og norske Panta Rei Danseteater. Samarbeidsprosjektet fikk EØS-støtte gjennom Kulturutvekslingsprogrammet.

Les mer