VI GJENTAR FJORÅRETS SUKSESS: Oslofjorden danser

10.05.2022

25. juni inviterer Panta Rei Danseteater til dansevandring i spektakulære omgivelser på Oscarsborg festning.

June 24 photo oscarsborg (874)
Foto: Neil Nisbet/Article19 Danser: Vilja Kwasny

Opplev samtidsdans i nye omgivelser!

«Oslofjorden danser» iscenesetter Oslofjorden gjennom en rekke dansevandringer. Premieren går i år som i fjor til Oscarsborg. Syv profesjonelle dansere fra talentprogrammet TILT Grow presenterer hver sin solo skapt i samarbeid med et stjernegalleri av norske og internasjonale koreografer.

Kompaniet har med seg scenograf Liam Alzafari på laget. Vandringen skal bli en opplevelse der publikum kjenner både på dansekunstens og gjestfrihetens magi gjennom temaet The poetics of hosting. Nytt av året er publikums mulighet til selv å velge hvilke deler av vandringen de oppsøker når. Et dansekart vil hjelpe deg som publikummer til å ta valgene.

Guerilla Plastic Movements vil sammen med elever fra kulturskolen i Frogn bidrar med visuell kunst under temaet maritim forsøpling. Det skapes et verk med unge dansere fra Drøbak som vises under vandringen.

Lokale produsenter serverer snacks og forfriskninger fra nærområdet. Dansevandringen avsluttes med fest og live DJ-sett. Det er bare å glede seg fra det øyeblikket du ankommer kaia!

Panta Rei Danseteater (PRD) er et Oslo-basert dansekompani etablert i 2000. Siden oppstart har kompaniet laget seksten forestillinger og ledet en rekke større danseprosjekter. Kompaniet leder både Oslofjorden danser og det nasjonale prosjektet TILT der talentprogrammet TILT Grow inngår.

Foto: Tale Hendnes / Dansens Hus
Foto: Tale Hendnes / Dansens Hus

Praktisk informasjon

Billetter : Dansens Hus nettsted

Transport:
Det er satt opp egen båt for publikum som går 15:30 fra Sundbrygga, og er inkludert i billetten. Nærmeste bussholdeplass er Grande.
Publikum fra Oslo tar buss 500 fra Bjørvika kl. 14:17. bussen korrespondere med båten.

Informasjon om ferger til og fra Oscarsborg (for retur) samt parkeringsmuligheter i Drøbak finner du her"

Program:
Forestilling starter ved ankomst Oscarsborg
(Varighet: ca 2 timer)
18:00–19:30: After-party med live DJ-sett.

Husk:
Ta med en ekstra genser og godt fottøy, kle deg i henhold til værmeldingen. Av hensyn til øvrig publikum anbefaler vi å legge paraplyen igjen hjemme.

OBS! Film/ Foto:
Det vil bli tatt bilder og film under vandringen.