Oslofjorden danser, Fredrikstad

07.05.2023

Opplev Panta Rei og Østfold dansekompani for ungdom i Fredrikstadversjonen av Oslofjorden danser; en urban vandreforestilling gjennom sentrum! 10. juni 2023

Foto: Neil Nisbet/Article19 Danser: Vilja Kwasny
Foto: Neil Nisbet/Article19 Danser: Vilja Kwasny

Oslofjorden danser er en serie vandreforestillinger langs og i nærheten av Oslofjorden. 10. juni 2023 kommer forestillingen til Fredrikstad i en spektakulær, urban variant – der både profesjonelle dansere og lokale utøvere deltar. Publikum vil få valget mellom to ulike oppmøtesteder, og vil deretter bli tatt med på en rolig vandring som inneholder flere «stasjoner» med ulike koreografier og innslag.

Østfold dansekompani for ungdom og flere andre lokale aktører vil bli å se i vandreforestillingen, som produseres av Panta Rei Danseteater i tett samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Dansekunst i Østfold.

Ved å iscenesette velkjente steder på nye og overraskende måter, ønsker både Panta Rei og ØIT å gi publikum gode opplevelser og nye perspektiver. Sammen med anerkjente koreografer fra det norske og internasjonale dansefeltet vil deltakerne i Oslofjorden danser skape vakre og tankevekkende øyeblikk av dansekunst i ditt nærmiljø!

Praktisk informasjon:
Det er to mulige oppmøtesteder for forestillingen:
Rebellhuset, Trosvikstranda 9, Fredrikstad
Bjølstadjordet (ved Båthusteateret), Kråkerøy
Velg ønsket oppmøtested når du kjøper billett.

Vandringen er på totalt 2,5 – 3 km. Vi beveger oss i rolig tempo, og det blir stopp ved ulike «stasjoner» langs ruta. Ta kontakt ved behov for tilrettelegging for vogn, rullestol el.l!

Billetter finner du HER
Østfold dansekompani for ungdom: LES MER HER
Kunst i offentlig rom – hva er det?: LES MER HER